kerja rumah annur: menampal gambar hero heroin kegemaran...

11:55 puteri jalanan a.k.a annur 3 Comments

hari ini aku gembira,
jadi aku mahu kongsikan dengan semua wajah2 hero dan heroin kegemaranku,
semenjak dahulu sehingga kini,
hehe...
nak gelak senyap2 je...

123...mulaaaaa!!!!!

tiptop tekooo...


skrip special dari selendang kuning untuk filem fantaghiro: 

fantaghiro: haa...pehal pandang2?nak kena penampor?saya tahulah saya cute...
tarabas: perempuan ni normal ke tidak....aku ni sabar jelaaaa....haissyhhhh....muka ganas macam aku ni sikit pun dia tak takut...cis.
fantaghiro: heh...pegi terjun bangunanlahhhh....banyak cite plak kat sini...nama pun da mcm serbuk kari babas je...lagi ada muka tunjuk terer depan aku...

hahahahaha....oklah kawan2,annur tak habis gelak ni...janganlah marahhhh sekali sekala annur buat kerja rumah cmni....lalalala...~~~


ps:haaaa....layan hindustan lah pulokkkkk.....kokokoko...annur nak joget ni...hepy pulak tengok v.klip SRK ni...kiki

You Might Also Like

3 comments:

Anonymous said...

semua hero jambu air Nur.. tarabas sorang je ganas.. tu pon dah nak kene penompor dengan fantaghiro.. sian die.kehkehkeh

eh kak,tidak...ce tengok betul2...salah tgok ni...kikiki...

eleh kak,tampal gambar hero sesaja je...jgnla marah....

kak,nak tahu,dulu masa kecik2,tgok cite my fair princess,wahhh tgok dia kungfu,satu kali annur tgok cermin,terkungfu cermin tu...prakkkkk....retak sudahhhh....haha

emo tak bertempat.

eh tapi kak,jgnlah cakap cmtu...malu i...haha.

jambu bukan sebarang jambu,ini jambu batu,kiki.