Saturday, 14 June 2014

santai: jom kita ke floria!lalala...

"alam itu satu kekayaan...maka hargailah..."

wahhh...floria bermula hari ni....apelagi kawan2,pakat pegi ramai2 lahhhh.....fuh naik pengsan annur....floria,floria,floriaaaa~~~~~Lalala....




Untuk makluman, kadar bayaran untuk memasuki FLORIA 2014 adalah seperti berikut: 

Dewasa: RM3

7-12 tahun: RM1
Bawah 7 tahun: Percuma 

Share dengan kawan-kawan ya!

sumber: https://www.facebook.com/FloriaPutrajaya





sumber gambar: galleryhip.com

"ada yang bertanya padaku apa itu kebahagiaan,mari sini aku mahu beritahu...bila kita gembira,orang lain gembira,semua orang gembira...maka itulah bahagia..."

19 comments:

Marou Apple Hijau said...

teringin nak pergi sekali

Anonymous said...

hai encik burung hantu.. tak ikut tuan puteri gi ke floria ker.. takan dok sini aje kot..hmmm kejam nih tuan puteri..


Lost

puteri jalanan a.k.a annur said...

salam,

Marou,thanx ek datang sini...nnt annur mintak bodyguard selendang kuning teman kamu g floria...hihi

Lost,

en burung hantu: en Lost,tolong jangan salahkan boss saya,dia adalah boss terbaik saya pernah ada...

tuan puteri: Lost,annur bukan taknak bawak dia,tapi takut suasana dalam floria tu da jadi seram pulak,nnt orang tak sumpah takmau datang da,haha

Anonymous said...

hahaha.. pandai nih en burung hantu.sayang die kat bos kan..

Nur dapat mana bodyguard nih.. haritu lost tego die.. bijak tu,isk3 siap ber kokoko lagi..

puteri jalanan a.k.a annur said...

en burung hantu: encik lost jgn suka2 puji saya...saya tak makan dek puji...saya akan tetap menjaga tuan puteri selama2nya...encik ni kenapa?kokoko....

tuan puteri: lost,jgn amek hati...dia mmg mcm ni...dia cuma terlalu sayangkan annur...ape nak buat kan...lost,cuba kamu usik dia lagi....nnt dia pusingkan kepala dia 360 darjah....hihi

Anonymous said...

ohhh sombong dengan lost eh encik burung hantu tak makan puji konon hmmm..takpe2, tapi makan sekoi kan.. sedap tau slurppp2..!!

lame2 tengok bodygurad Nur nih comel gak.. mate bulat, telinge kecik sepasang ade paruh sejemput lak..hahaha

puteri jalanan a.k.a annur said...

en burung hantu: en Lost nak cari gaduh dengan saya ke?marilah kalau berani...jgn suka2 cerita ttg diri saya,saya tak suka marah...faham?kokoko...

tuan puteri:adoiii...sabar2...jgn begitu,en lost ni dia baik orangnya..dia tak menganggu annur...ok?

lost,jangan ameh hati,aissssyyyy...tapi dia comel kan?kikiki

Anonymous said...

mentang2 bodyguard tuan puteri eksen ehh en burung hantu.marah la tuh..hmmmm.. pusing dah kepale 360 darjah.. tak sakit ker.. isk3 :()

tgk tuan puteri pon tak marah kt lost tau(angkat2 kening).. tegas nih en burung hantu.. tak sia2 Nur amek die jdi bodyguard.. tpi takutla nk masuk sini selalu.. nanti die patuk.. nampak mukenye dh mcm anti tuh.. hahaha

puteri jalanan a.k.a annur said...

en burung hantu: en lost,tolong jangan burukkan saya depan bos saya sendiri...saya tahu dia sayangkan saya...encik jgn lebih2,nnt saya datang bawak kawan2 saya,encik tahulah mana satu langit mana satu bumi...

tuan puteri: adoyai lost....jgn diusik bodyguard annur tu...dia mmg garang,dia perlu garang...isk3...nak datang,datang je,nnt annur pesan suh dia lembut sikit...haha

Anonymous said...

ohhh nak panggil geng yer encik burung hantu.. panggilla, ingat takut ker... peee gi dahh..!! alaa tau dh mane satu bumi mane langit, takyah tunjuk pon dh tau..lalalala

eh encik burung hantu, tuan puteri tu kenape tak tido malam.. die jdi keluang man ke mlm2..

puteri jalanan a.k.a annur said...

en burung hantu: encik lost ni lain macam je tanya...tuan puteri memang da beberapa bulan mcm tu...dia susah nak tdo...4 5 pagi pun kadang masih berjaga depan laptop menaip apa ntahnya...saya tak amek tahu..saya cuma jaga dia je...encik ni,tanya saya mcm2,tadi mcm nak cari gaduh,ini mcm nak berkawan pulak...lain mcm je...nak korek rahsia ke...saya tak makan rasuah...

Anonymous said...

hahaha.. tak mkn rasuh ker, jual mahal eh.. takpe2.ape yg tuan puteri tu taip, intai la sket2 encik burung hantu.. nanti lost bagi upah kacang goreng..sedap tau, tak penah mkn kan..hmmm

tak mengantuk ke Nur pagi nk keje.. mcm insomnia je.

puteri jalanan a.k.a annur said...

en burung hantu: encik lost jgn cobak2 rasuah saya ek...nnt saya repot sprm taulah...kacang goreng?jap saya pikir...bak sini sikit...nnt saya tgokkan apa yang tuan puteri taip ek...

tuan puteri:amboi lost...lebih2 ni,siap nak rasuah bodyguard annur lagik...ceh...insomnia?ya,sejak sekolah...skrang belum start keje penuh,annur masih ok...jgn risau...ntahle lost...

Anonymous said...

jgn la report sprm.huhuhu :(
yes berjaye gak pedaye si burung hantu nih..amek sepacket nih mkn duk tepi sane kay. yeah!!

susah gak klo ade insomnia nih.. cube la selawat banyak2 sampai tertido.. mne tau berkesan.

puteri jalanan a.k.a annur said...

en burung hantu: encik lost ni ada2 je...nnt bawak lagi banyak2...tak bawak,sy cepat2 repot sprm...

tuan puteri:thanx lost...nnt annur cubalah...susah jugak mcm ni,emosi menggila...puisi pun da mcm hantu je...

Anonymous said...

uikkk.. pandai dh main ugut nih en burung hantu..aishhh.. but its ok kacang goreng je no problem..

layan je biar pun puisi cam hantu dah.. ok tuh ader isi.. cume pandai2 la kawal perasaan tuh kay.. aku nih suke membace je Nur puisi2 orang , nak buat xreti..:(

puteri jalanan a.k.a annur said...

en burung hantu:en lost,biarlah...encik bagi saya amek...kerja senang je tu...

tuan puteri perasan: oikkk,perasaan ni ka?adoi...bab melayan perasaan,annur no 1...haha...tak reti?eceh,merendah diri le pulokkkk....

Anonymous said...

ye2.. tpi kopek kulit tu dlu sebelom mkn tau en burung hantu, jgn maen telan je.. tercekik susah, masuk wad icu lak nanti..

bukan merendah diri.. jujur je..huhu

Anonymous said...

ye2.. tpi kopek kulit tu dlu sebelom mkn tau en burung hantu, jgn maen telan je.. tercekik susah, masuk wad icu lak nanti..

bukan merendah diri.. jujur je..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...